Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Vase de WC stativ monobloc

Promotii Vase de WC stativ monobloc ( vezi toate promotiile )

98 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
Vase de WC stativ monobloc
produsele 97-98 din 98

In magazinul online eMenatwork gasesti zeci de modele de vase de WC cu stativ monobloc la preturi accesibile. Plaseaza o comanda online, iar noi iti livram produsele prin curier rapid. Poti achita cu cardul, in numerar, la livrare sau prin ordin de plata.

Vasele de toaleta se deosebesc intre ele in primul rand prin felul in care se monteaza. Vasul de toaleta cu stativ monobloc este cel mai intalnit tip de WC, fiind printre primele variante aparute pe piata. Majoritatea persoanelor aleg aceste modele deoarece sunt simplu de montat, au un pret bun si se pot cupla la diferite tipuri de rezervoare. In plus, se intretin usor, iar daca se strica, se repara rapid.

Inaltimea la care vasele de WC cu stativ monobloc pot fi montate nu se poate modifica, deoarece ele au din constructie o inaltime definita. Acesta poate fi un dezavantaj pentru persoanele cu probleme locomotorii sau cu diverse afectiuni ale spatelui.

De cand au aparut si pana in prezent, aceste vase de WC au evoluat, iar de la modelele clasice, cu picior subtire, s-a ajuns la variante moderne, ale caror vase au aceleasi diametre (sau aproape aceleasi diametre) pe intreaga inaltime, similar cu un tub sau un dreptunghi. Aceste modele sunt apreciate datorita constructiei compacte si a aspectului elegant si, in special, a faptului ca, datorita suprafetei drepte, fara zone dificil de accesat, sunt deosebit de simplu de curatat.

Daca nu stii ce model de vas de WC cu stativ monobloc sa alegi, trimite-ne un email sau suna-ne si te ajutam cu mare drag!