Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Vase de WC suspendate

85 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
Vase de WC suspendate
produsele 1-24 din 85

Amenajeaza-ti o baie moderna folosind obiecte sanitare cu design inedit. Alege vase de WC suspendate, care nu se fixeaza pe podea, care au rezervorul incastrat si clapeta de actionare pe perete. Montarea unui vas de wc suspendat ofera o multime de avantaje de neconstestat. In primul rand, aceasta varianta este ideala pentru a eficientiza spatiul, deoarece un astfel de vas de toaleta ocupa destul de putin loc. Drept urmare, incaperea va parea mai aerisita. In plus, optand pentru un vas de WC suspendat cu evacuare gravitationala se reduce semnificativ presiunea necesara pentru ca apa sa curete eficient toaleta. Acest lucru inseamna o scadere a costurilor necesare pentru procedurile de curatare si dezinfectare periodice, dar si la economisirea cantitatilor de apa folosite. Nu in ultimul rand, integrarea unei toalete suspendate in propria ta baie face ca podeaua sa fie mai usor de curatat. Mai mult decat atat, deoarece rezervorul este ascuns in perete, suprafata care necesita igienizare este mai mica. Un alt mare avantaj de care beneficiezi prin alegerea vaselor de WC suspendate este ca poti ajusta inaltimea la care sa le pozitionezi. Vasele clasice de toaleta te constrang sa le montezi la o anumita inaltime, in functie de lungimea piciorului. 

Poti alege un vas de WC suspendat de pe eMenatwork.ro. Ai la dispozitie o diversitate de materiale, cum ar fi ceramica, portelanul, ABS-ul sau duroplastul. De asemenea, designul produselor din oferta noastra este caracterizat de varietate, motiv pentru care poti opta pentru vase de toaleta rotunjite, cu margini drepte, mai impunatoare sau cu design compact. Pe emenatwork.ro beneficiezi de preturi accesibile la obiecte sanitare care exceleaza prin rezistenta si estetica si care fac parte din portofoliile celor mai apreciate branduri de articole si accesorii de baie. Transforma-ti baia intr-o oaza de confort si de relaxare cu produsele de  pe emenatwork.ro!