Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Vata de sticla KNAUF UNIFIT 035 100mm 1200x6300 mm

    COD: KNAUF-TI135U100
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Vata de sticla KNAUF UNIFIT 035 100mm 1200x6300 mm

Vata minerala de sticla Knauf UNIFIT 035 100mm 1200x6300 mm, ambalata la rola, se utilizeaza pentru izolarea acoperisurilor inclinate, ca material de umplutura intre capriori in special in spatiile cu cerinte ridicate in ceea ce priveste proprietatile de izolare termica ale constructiilor si de asemenea pentru constructiile cu acoperisuri inclinate ale caselor pasive si cu un consum de energie redus. Pe cadrul acoperisului spre exterior se monteaza folia permeabila la vaporii de apa direct pe materialul izolant, pentru a impiedica patrundereea eventualului condens in material, in acelasi timp permitandu-i produsului sa elimine condensul. La interior se va aplica o bariera impotriva umezelii, ce va impiedica patrunderea umezelii de la interior in materialul izolant printr-o folie anti-difuzie fata de vaporii de apa.

Izolarea minerală, prin tehnologia ® ECOSE este într-adevăr o schimbare revoluţionară în domeniul materialelor de izolare.
La fabricarea produselor izolante din vată minerală se foloseste un liant natural, fără formaldehidă, realizat din materiale organice regenerabile rapid, în locul produselor chimice bazate pe petrol.
® Datorită tehnologiei ECOSE, toate produsele noi fabricate din vată minerală de sticlă dobândesc un aspect complet nou. Liantul nou îi conferă produsului o culoare maro specifică, obţinută natural, fără vopsea sau coloranţi artificiali.

Ambalaj:
Produsul este furnizat sub forma de role. Pachetele sunt ambalate in folie PE, din plastic. Pachetul de protectie este marcat cu logo-ul producatorului si o placuta tip ce indica specificatiile produsului si modul de aplicare recomandat.

Produsul se vinde numai la rola de 7,56 m².

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Vata de sticla KNAUF UNIFIT 035 100mm 1200x6300 mm

Densitate(Kg\m³) 15Kg\m³
Inflamabilitate Produs neinflamabil
Clasa reactie foc A1
Coeficient conductivitate termica(W/mK) λ=0.035W/mK
Destinatie de utilizare Pereti de compartimentare; Acoperisuri inclinate

Dimensiuni produs Vata de sticla KNAUF UNIFIT 035 100mm 1200x6300 mm

Grosime(mm) 100mm

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Vata de sticla KNAUF UNIFIT 035 100mm 1200x6300 mm, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Izolarea fonica a pereţilor de compartimentare

Sunetele precum vorbitul cu voce tare, sistemele audio, TV, etc., sunt denumite sunete transmise prin aer....

Citeste mai mult
Montarea peretilor de compartimentare

Pereţii de compartimentare pot asigura un nivel ridicat de protecţie împotriva zgomotelor în cazul în...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Vata de sticla KNAUF UNIFIT 035 100mm 1200x6300 mm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Vata de sticla KNAUF UNIFIT 035 100mm 1200x6300 mm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Vata de sticla KNAUF UNIFIT 035 100mm 1200x6300 mm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Vata de sticla KNAUF UNIFIT 035 100mm 1200x6300 mm'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork