Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Ventilator axial de tubulatura VORTICE de presiune medie Vorticel MPC-E 254 M

  COD: VOR-42263
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 14.46 lei
  Transport national: 14.46 lei
  1748.99

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la ( 1 = 1 buc )

  Doar 291,50 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Ventilator axial de tubulatura VORTICE de presiune medie Vorticel MPC-E 254 M

Caracteristici:


Pentru aplicatii in spatii comerciale si industriale, pentru ventilare generala canalizata in magazine, locale agricole, sere, parcari subterane etc.


• Carcasa aparatului este compusa din doua flanse (asamblate cu ajutorul a doua suruburi) care permit legarea la conducta


• Suportul motorului este confectionat din otel protejat cu vopsea poliesterica de culoare neagra


• Motor clasa F


• Plaja temperaturi de functionare: -25°C / +70°C si -25°C / +50°C pentru modelul 404 M


• Alimentare electrica: 230V – 50Hz pentru monofazate si 400V – 50Hz pentru trifazate


• Protectie: IPX4


• Clasa izolatie: I


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ventilator axial de tubulatura VORTICE de presiune medie Vorticel MPC-E 254 M, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Ventilator axial de tubulatura VORTICE de presiune medie Vorticel MPC-E 254 M

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Ventilator axial de tubulatura VORTICE de presiune medie Vorticel MPC-E 254 M' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Ventilator axial de tubulatura VORTICE de presiune medie Vorticel MPC-E 254 M' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Ventilator axial de tubulatura VORTICE de presiune medie Vorticel MPC-E 254 M'