Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Ventilator casnic VORTICE Punto Evo Flexo MEX 100/4" LL 1S long-life

Ventilatorul pentru baie sau bucatarie este folosit pentru instalatiile de ventilatie si aerisire, asigurand un confort sporit si cheltuieli reduse. Un ventilator casnic standard, de perete, conceput pentru ventilarea incaperilor, reprezinta o buna achizitie, daca alegi modelul potrivit. eMenatwork iti pune la dispozitie o gama vasta de ventilatoare pentru uz casnic de la Vortice.


Caracteristici:


• Panou frontal, suport motor si clapetă sens încorporată, confecționate din material termoplastic ABS rezistent la șocuri și la raze UV
• Elice cu geometrie axial-centrifugală, confecționată din polipropilenă
• Elice și suport motor proiectate pentru performanță ridicată, consum energetic redus și nivel de zgomot redus
• Clapetă anti-retur încorporată pentru a evita reintrarea aerului atunci când aparatul este oprit
• Motor “Long-life” garantat pentru 30.000 ore de funcționare continuă fără probleme mecanice.
• Proiectate pentru a avea un impact minim asupra mediului, folosind materiale reciclabile și urmărind conceptul ”Design pentru dezasamblare”
• Grad protecție: IP45
• Clasă izolație: II

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ventilator casnic VORTICE Punto Evo Flexo MEX 100/4" LL 1S long-life, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Ventilator casnic VORTICE Punto Evo Flexo MEX 100/4" LL 1S long-life

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Ventilator casnic VORTICE Punto Evo Flexo MEX 100/4" LL 1S long-life' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Ventilator casnic VORTICE Punto Evo Flexo MEX 100/4" LL 1S long-life' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Ventilator casnic VORTICE Punto Evo Flexo MEX 100/4" LL 1S long-life'