Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Viziere

    Viziera

    COD: BDPR064
     PRET PROMOTIONAL
     PROMOTIE TRANSPORT
     INCLUDE CADOU
      stoc
      Afiseaza costurile de transport
    Transport Bucuresti: 14.46 lei
    Transport national: 14.46 lei
    41.65 lei
    30

    Lei / buc - TVA inclus

    Nu include costul de transport

    30
    Cat ai nevoie?
    / buc

    ADAUGA IN COS

    Produsul poate fi comandat doar la ( 1 = 1 buc )

    Doar 5,00 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Viziera

Viziera sau echipament de protectie a ochilor, de inalta performanta.


Produsul este un obiect utilitar simplu, destinat protectiei fetei tip "face shield", utilizabil fara a impiedica vizibilitatea. Folosit impreuna cu masca de protectie sterila, impiedica microbii sa ia contact cu zonele expuse ale fetei. Este destinat cadrelor medicale, ambulantierilor, politistilor, lucratorilor vamali, factorilor postali, vanzatorilor sau oricarei categorii de lucratori publici, care intra în contact cu persoane cu potential de infectare, fara a fi considerat un dispozitiv medical si fara a fi sterilizat. 


Viziera e compusa din:
- ecran transparent din PET cu continut ridicat de glycol pentru prevenirea aburirii
- burete protectie poliuretanic nealergenic
- elastic reglabil
- banda mascare polimerica


Dimensiuni: 238x340mm


Nota: Viziera are marcaj CE si certificarile necesare.


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Viziera, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Viziera

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Viziera' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Viziera' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Viziera'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork