Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Viziere

Promotii Viziere ( vezi toate promotiile )

  • Pagini:
  • 1
2 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
Viziere
produsele 1-2 din 2

Vizierele se folosesc in sistemul industrial, medical, veterinar, dar nu numai. Acestea pot fi folosite si de catre lucratorii esentiali, cum sunt politistii, lucratorii vamali si postali, vanzatorii si orice categorie de lucratori publici, care intra mereu in contact cu persoane cu risc de infectare.
Vizierele au la baza o bucata de plastic transparent, curbat, care protejeaza ochii si fata. Folosite mai des in industriile in care picaturile de substante nedorite sau de fluide este posibila (cazul dentistilor aici este doar un exemplu), ele au rolul de a ne proteja de particule mai mari, minimizand riscul infectiilor si scazand riscul de contaminare a fetei prin atingerea ei cu mainile nedezinfectate sau nespalate anterior.
Ineficienta fata de transmiterea particulelor mai mici, in domeniul medical, viziera nu ar trebui purtata individual, ci doar alaturi de o masca chirurgicala. In mod normal, vizierele sunt de unica folosinta, dar unele dintre ele pot fi utilizate de multiple ori, cu conditia sterilizarii lor anterioare. Substantele virucide sunt ideale pentru dezinfectarea vizierelor.
Daca sunt tratate cu o substanta antiaburire, asa cum este glicolul, spre exemplu, atunci acestea sunt ideale si pentru temperaturile mai scazute sau mai ridicate, care favorizeaza condensarea vaporilor.
Utilizabile fara a impiedica vizibilitatea, vizierele mai sunt folosite si in mediul industrial, asigurand protectie impotriva impacturilor mecanice cu energie scazuta. Fabricate din policarbonat sau din acetat de celuloza, acestea prezinta si rezistenta chimica si termica, in functie de material.
Realizate fie prin extrudare, fie prin injectarea in matrite, vizierele pot fi folosite si in domeniul constructiilor, pentru protectia impotriva molozului si a scanteilor, ele mai purtand numele si de scuturi faciale.
Alege din oferta noastra de viziere si, daca ai nevoie de ajutor, contacteaza-ne pentru a te consulta cu specialistii nostri, in cel mai scurt timp posibil.