Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Vopsea bicomponenta pentru protectia antiacida a betonului Mapei 10kg/set Duresil EB

Duresil EB de la Mapei este o vopsea epoxidica modificata cu rasini hidrocarburice pentru protectia antiacida a suprafetelor din beton si otel. Acest tip de vopsea se utilizeaza pentru a proteja structurile din beton la statii de tratare a apelor menajere, rezervoarele si tubulaturile de canalizare ce intra in contact cu substante chimice agresive cum ar fi, acizi, alcali, hidrocarburi, detergenti si apa menajera. De asemenea, ea poate fi folosita la acoperirea anticoroziva a suprafetelor din otel sablat si protejarea betonului armat si a otelului expus unei atmosfere saline.


Caracteristici tehnice


Vopseaua epoxidica bicomponenta Duresil EB este constituita pe baza de rasini hidorcarburice si aditivi speciali. Dupa intarire, aceasta vopsea devine extrem de rezistenta la acizi si alte substante corozive. In plus, este rezistenta la inghet si lumina solara, si creeaza o bariera de vapori.


Recomandari


Vopseaua Duresil EB de la Mapei nu se foloseste:


-pe suprafete umede sau atunci cand sunt prognozate ploi


-in dilutie cu apa


-la temperaturi sub +5°C


-in incinte sau tubulaturi ce intra in contact cu apa potabila


-pe substraturi ce pot prezenta pericolul umezirii prin capilaritate, pe substraturi friabile sau cu urme de praf


Mod de aplicare


Substratul trebuie sa fie foarte bine curatat si uscat, sa nu prezinte urme de praf, vopsea (se va indeparta prin sablare), de ulei sau alte substante. Eventualele reparatii ale suprafetei se vor face cu produse din linia Mapegrout.


Cele doua componente ale Duresil EB se amestecata turnand componenta B (intaritorul) in componenta A (rasina). Mixarea se face cu un mixer la turatie redusa pana la completa omogenizare.


Aplicarea se face cu ajutorul unei pensule, a trafaletului sau prin pulverizare, in cel putin doua straturi.


Descriere tehnica


Duresil EB - Vopsea epoxidica modificata cu rasini hidrocarburice pentru protectia antiacida a suprafetelor din beton si otel.


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Vopsea bicomponenta pentru protectia antiacida a betonului Mapei 10kg/set Duresil EB, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Vopsea bicomponenta pentru protectia antiacida a betonului Mapei 10kg/set Duresil EB

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Vopsea bicomponenta pentru protectia antiacida a betonului Mapei 10kg/set Duresil EB' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Vopsea bicomponenta pentru protectia antiacida a betonului Mapei 10kg/set Duresil EB' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Vopsea bicomponenta pentru protectia antiacida a betonului Mapei 10kg/set Duresil EB'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork