Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Vopsea decorativa de interior PLASMA 3D efect CROCODIL

    COD: LOR-CRCDL
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Vopsea decorativa de interior PLASMA 3D efect CROCODIL

Caracteristici: Vopsea decorativa modelabila pentru interior, compusa din lianti si aditivi sintetici speciali, ce fac ca produsul sa devina impermeabil si foarte rezistent la solicitari, dupa uscare. Odata aplicat un strat transparent protector pe baza de apa (monocomponent - 1K acrilic sau poliuretanic pentru rezistenta scazuta sau medie; bicomponent - 2K epoxidic pentru rezistenta superioara) rezulta PLASMA 3D perfect pedonabila si rezistenta la trafic. Stratul final poate fi finisat in mai multe tipuri de efecte, functie de instrumentele folosite la punerea in opera. 

Domenii de utilizare: Vopseaua decorativa pentru interior PLASMA 3D cu efect "piele de crocodil" este indicata pentru finisajul decorativ de interior al oricaror cladirilor vechi și moderne, hoteluri de lux, centre comerciale, restaurante, obiective rezidentiale si arhitecturale, proiectate pentru eleganta decorativa și originalitate, atat pe pereti, cat si pe pardoseli.

Instrumente de aplicare: Spatula din otel inoxidabil, mistrie, trafaleti și instrumentele dedicate fiecarui tip de efect decorativ, panouri. 

Diluare produs: Se dilueaza cu apa de las 10% pana la 20%, in functie de fiecare tip de efect decorativ ce se doreste a fi pus in opera.

Timp de uscare: 4-6 ore la o temperatura ambientala de 20°C in conditii normale de umiditate. Se lustruieste dupa 24 de ore. Uscarea in profunzime se realizeaza dupa 48 de ore.

Pregatire suport: Inainte de aplicare, se procedeaza la pregatirea corespunzatoare a suprafetei prin materiale de umplutura sub forma de praf sau sub forma de pasta (de tip FLYSTUK), apoi se netezeste cu hartie abraziva (recomandam cu tipul de granulatie P120), dupa aproximativ 12 ore de la finalul aplicarii. Urmeaza eliminarea succesiva a prafului si apoi se aplica un strat amorsa acrilica FISSACRIL, ce se dilueaza cu apa in proportie de 1:1 / 1:3. Dupa 4-5 ore de la aplicarea amorsei FISSACRIL, se va aplica cu ajutorul unei role, 1-2 straturi de primer (de tip: Primer Universal Brun, Primer Universal Gri, Primer Universal Alb). 
Aplicare: Intindeti produsul cu ajutorul unei pensule, intr-o singura mana si uniformizati suprafata cu o mistrie din otel inoxidabil. Se modeleaza imediat dupa aceasta etapa cu un instrument dedicat efectului decorativ (trafalet decor, instrument pentru efect “fibra de lemn”, burete etc.).


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Vopsea decorativa de interior PLASMA 3D efect CROCODIL, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Tu ce alegi: vata de sticlă sau vata bazaltică?

Apreciată pentru calitățile sale termoizolatoare și fonoizolatoare, vata minerală este una dintre cele...

Citeste mai mult
Amenajarea mansardei: sfaturi practice si idei usor de aplicat

Amenajarea inspirata a unei mansarde poate fi o adevarata provocare, pentru ca acest spatiu trebuie...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Vopsea decorativa de interior PLASMA 3D efect CROCODIL

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Vopsea decorativa de interior PLASMA 3D efect CROCODIL' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Vopsea decorativa de interior PLASMA 3D efect CROCODIL' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Vopsea decorativa de interior PLASMA 3D efect CROCODIL'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork