Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Materiale pentru etansare

  Vopsea epoxidica antiacida pentru suprafete de beton Mapei 5kg/set Mapecoat I 24 neutru

  COD: SET-MAPECOAT I 24 A+B
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 14.46 lei
  Transport national: 14.46 lei
  oferta
  -10%
  387.41 lei
  348.67

  Lei / set - TVA inclus

  Nu include costul de transport

  348.67
  Cat ai nevoie?
  / set

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la buc. ( 1 buc. = 1 set )

  Doar 58,11 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Vopsea epoxidica antiacida pentru suprafete de beton Mapei 5kg/set Mapecoat I 24 neutru

Suprafetele din beton necesita o protectie speciala atunci cand se afla in contact permanent sau ocazional cu acizi, solutii caustice si hidrocarburi. Actiunea acestora poate deteriora puternic structura betonului si efectele pot fi nu numai la nivel estetic, cat si functional. Pentru a asigura protectia betonului in fata acestor substante acide, Mapei a elaborat o vopsea speciala, Mapecoat I 24.


Mapecoat I 24 este o vopsea speciala pentru protejarea pardoselilor, a rezervoarelor si a conductelor din beton. Ea asigura o durata mare de viata a acestora, impermeabilizand betonul si tinand acizii departe de structura interna a acestuia.


Caracteristici tehnice


Mapecoat I 24 de la Mapei este o vopsea bicomponenta pe baza de rasini epoxidice cu pigmenti speciali. Componenta A are o consistenta de pasta densa de culoare neutra, iar componenta B este transparenta si fluida, raportul de amestecare fiind urmatorul: componenta A : componenta B = 4 : 1. Mapecoat I 24 este disponibil in cantitati de 5 kg (componenta A 4 kg + componenta B 1 kg)


Mapecoat I 24 ofera o acoperire excelenta, iar dupa uscarea completa este rezistenta la uleiuri, acizi, saruri, hidrocarburi, dar si la inghet.


Recomandari


Mapecoat I 24 nu se utilizeaza:


-pe suprafete umede, expuse la soare puternic sau fierbinti, prafuite sau friabile


-diluat cu solventi sau apa


-la temperaturi sub +5°C


Cum se aplica


Suportul din beton trebuie sa fie perfect curat, uscat si solid. Se recomanda sablarea suprafetei si acoperirea fisurilor.


Cele doua componente ale Mapecoat I 24 se amesteca imediat inainte de a se utiliza. Se adauga componenta B (intaritorul) in componenta A (rasina) si se amesteca cu un mixer la viteza redusa pana la omogenizare. Mapecoat I 24 neutru poate fi colorat cu Mapecolor Paste in timp ce se prepara.


Mapecoat I 24 se paote aplica cu pensula, trafaletul sau prin pulverizare, in 2 straturi. Stratul 2 se poate aplica dupa 6-24 de ore de la aplicarea primului strat.


Descriere tehnica


Vopsea epoxidica bicomponenta pentru protectia anti-acida a suprafetelor din beton.


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Vopsea epoxidica antiacida pentru suprafete de beton Mapei 5kg/set Mapecoat I 24 neutru, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Vopsea epoxidica antiacida pentru suprafete de beton Mapei 5kg/set Mapecoat I 24 neutru

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Vopsea epoxidica antiacida pentru suprafete de beton Mapei 5kg/set Mapecoat I 24 neutru' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Vopsea epoxidica antiacida pentru suprafete de beton Mapei 5kg/set Mapecoat I 24 neutru' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Vopsea epoxidica antiacida pentru suprafete de beton Mapei 5kg/set Mapecoat I 24 neutru'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork