Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss 2.5L

  COD: FBY-PRODF000093
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 14.46 lei
  Transport national: 14.46 lei
  25.03

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la ( 1 = 1 buc )

  Doar 4,17 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss 2.5L

Descrie:
Vopsea lavabilă pe bază de copolimeri acrilici în dispersie apoasă, pigmenti, extenderi şi aditivi. Prezintă aplicabilitate buna, putere de acoperire ridicată şi aderenţă bună la suportul pregătit corespunzător. Realizează pelicule lavabile şi permeabile la vapori. Se poate nuanţa cu savana coloranti pentru vopsele lavabile.


Utilizare:
Se utilizează pentru finisarea decorativă şi de protecţie a pereţilor exteriori şi interiori (tencuieli de var şi ciment, beton şi alte suporturi minerale).


Pregatire produs:
Diluant: apă
Diluare: stratul 1 - vopsea diluata cu cca. 10% apa;
            stratul 2 (final) - vopsea nediluata sau diluata cu cca. 5% apa;
Dilutia este raportata la masa (kg) produsului; Reglarea dilutiei se face prin testarea aplicarii in conditii reale, pe o suprafata de 1-2 mp inainte de inceperea lucrului pe toata suprafata; Se omogenizează înainte de utilizare. Se recomanda ca vopsirea sa se efectueze integral folosind un singur lot de produs, sau amestecul unor loturi diferite.


Straturi recomandate la aplicare: 2 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss 2.5L

Ambalaj 2.5 L
Acoperire 13-15mp/L/strat
Culoare vopsea alba

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss 2.5L, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss 2.5L

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss 2.5L' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss 2.5L' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss 2.5L'