Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Vopsea superlavabila pentru baie si bucatarie Savana cu teflon 8.5L

  COD: FBY-BB8.5L
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 23.70 lei
  Transport national: 23.70 lei
  213.56

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la ( 1 = 1 buc )

  Doar 35,59 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Vopsea superlavabila pentru baie si bucatarie Savana cu teflon 8.5L

Descriere:
Vopsea superlavabilă pentru spatii interioare expuse la umiditate (baie, bucatarie, subsoluri, etc) pe bază de copolimeri acrilici în dispersie apoasă, pigmenti, extenderi şi aditivi speciali ce conferă suprafeţei vopsite atat rezistenta la mucegai, cat si la pătare şi murdărire. Are durabilitate excelenta, realizeaza pelicule superlavabile, permeabile la vaporii de apa, asigurand „respiratia” peretilor. Prezinta aplicare usoara, fara stropire si o excelenta capacitate de reacoperire cu alte produse lavabile. Se poate nuanţa cu savana colorant pentru vopsea lavabila.


Utilizare:
Se utilizează pentru finisarea decorativă şi de protecţie a suprafetelor interioare (pereti si tavane) expuse la umiditate ridicata si susceptibile la aparitia mucegaiului: bai, bucatarii, subsoluri, demisoluri.


Pregatire produs:
Diluant: apă
Diluare: stratul 1 - vopsea diluata max. 10% cu apa;
            stratul 2 (final) - vopsea nediluata sau diluata cu max. 5% apa;
Se omogenizeaza bine înainte de utilizare.Se recomanda ca vopsirea sa se efectueze integral folosind un singur lot de produs, sau amestecul unor loturi diferite.


 


Straturi recomandate la aplicare: 2


 


 

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Vopsea superlavabila pentru baie si bucatarie Savana cu teflon 8.5L

Ambalaj 8.5 L
Acoperire 13-15mp/L/strat
Culoare vopsea alba

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Vopsea superlavabila pentru baie si bucatarie Savana cu teflon 8.5L, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Vopsea superlavabila pentru baie si bucatarie Savana cu teflon 8.5L

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Vopsea superlavabila pentru baie si bucatarie Savana cu teflon 8.5L' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Vopsea superlavabila pentru baie si bucatarie Savana cu teflon 8.5L' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Vopsea superlavabila pentru baie si bucatarie Savana cu teflon 8.5L'